AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13. benefiční večer DDŠ

Benefiční večer je jedinečnou možností k poděkování všem, kteří se podílí na úspěšném fungování organizace DEJME DĚTEM ŠANCI a všem, kterým není osud dětí vyrůstajících v dětských domovech lhostejný.

Partnery 13. benefičního večera DDŠ se staly společnosti GEPARD FINANCE, PROINOX, Opláštění VANIŠ, VIVIO AGENCY, TPA Tax a Doosan Škoda Power 

Moderátorské role se bravurně ujal velmi talentovaný umělec Endru, vlastním jménem Ondra Havlík. Velice příjemný a uvolněný večer v krásných prostorách Divadla pod Palmovkou se nesl ve znamení otázek a odpovědí, a to nejen těch, které jsme položili "našim dětem" my samotní, ale příležitost zeptat se na něco ředitelky DDŠ, ředitele dětského domova a patronů organizace, dostali i všichni hosté. Během večera jsme se osobně seznámili také s novou tváří DDŠ Verunkou z Dětského domova Písek a s kapelou z Dětského domova Olomouc jsme si poslechli písně z autorské dílny Suchý a Šlitr. Následovalo taneční vystoupení Vlastíka z Dětského domova Česká Lípa, ze kterého kdekomu spadla brada a nechyběl ani freestyle přídavek za beatboxu moderátora. Program na pódiu byl obohacen o video a audio nahrávky dětí, které podporujeme. 

Neodmyslitelnou součástí večera je předávání šeků od firemních partnerů. Tohoto úkolu se letos zhostili: Barbora Edlmanová, spoluzakladatelka kreativní skupiny Batteo, která předala šek zachycující výtěžek z lednové módní přehlídky ve Vrchlabí, kterou děvčata už po 2. excelentně zorganizovaly ve prospěch dětí z dětských domovů, Ondřej Valenta, předseda představenstva společnosti COFFEE WATER AIR EXPERTS, jež zásobuje DEJME DĚTEM ŠANCI nejen kávou a k tomu potřebným vybavením a servisem, ale věnuje na podporu "našich dětí" i část výtěžku z jimi obchodované kávy, Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika, která od roku 2021 věnuje přeplatky ze stravenek na podporu dětí zařazených do Stipendijního programu a v projektu PŘÁL(A) BYCH SI, Martin Holub, vedoucí advokát advokátní kanceláře Kinstellar, která věnovala finanční dar na podporu startovacích bytů projektu POMOZ MI DO ŽIVOTA, Barbora Nováková Janoušková, koordinátorka projektů Nadace ČEZ, která svou podporu opakovaně směřuje k projektům STROM SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ a BĚHÁM PRO DĚTI, Monika Kalivodová, předsedkyně správní rady Nadace MONETA Clementia, která s DEJME DĚTETM ŠANCI navázala spolupráci teprve před rokem, ale její podpora dětí při studiu a plnění přání v rámci projektu PŘÁL(A) BYCH SI je velmi intenzivní, Ulrike Michel-Schneider, členka správní rady společnosti PINK CROCODILE, která od roku 2019 podporuje zejména studenty zařazené ve Stipendijním programu. A k hrdinskému činu se i letos rozhodl psychoterapeut, kouč a mediátor Ivan Skalík, který uběhl ve prospěch dětí z dětských domovů již podruhé pražský maraton a věnoval jim veškerý výtěžek ze své sbírky. 

Uvolněná a přátelská atmosféra pokračovala i po skončení oficiální části večera. Hosté využili možnost osobního setkání a popovídání s členkami týmu DDŠ a mezi sebou navzájem u výtečného rautu. 

DĚKUJEME všem, co byli nedílnou součástí tohoto večera, partnerům, moderátorovi Ondrovi Havlíkovi, interpretům, našim hostům, Honzovi Šádkovi a Patriku Hartlovi, "dětem", ketré nám pomáhaly s hladkým průběhem, patronům, Divadlu pod Palmovkou, zejména pak Elišce Novákové, společnostem, které se postaraly o občerstvení - zejména děkujeme týmu Ambiente Brazileiro, a dále společnostem Vineyards, Prosekárna a COFFEE WATER AIR EXPERTS, Cukrářství Viktoria, Hájek a Boušová, Květiny od potoka a Yves Rocher, fotografovi Lukáši Wagneterovi a všem našim milým hostům.  

Všechny fotografie jsou k nahlédnutí ZDE.