AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12. benefiční večer DEJME DĚTEM ŠANCI

V úterý 23. května se v Divadle pod Palmovkou uskutečnil 12. benefiční večer naší organizace. Role moderátorky se zhostila bez nároku na honorář skvělá Adéla Gondíková, která svou energií a vtipem bavila publikum po celou dobu oficiální části večera. Při té nám partneři a podporovatelé DDŠ předávají symbolické šeky v hodnotě jejich podpory pro děti a mladé lidi z dětských domovů za uplynulý rok. My hostům naopak prezentujeme, jakých výsledků jsme dosáhli a jaké plány máme do budoucna. Děkujeme finančním partnerům 12. benefičního večera DDŠ, společnostem ProINOX Bohemia a Opláštění Vaniš, že jsme i letos mohli díky nim tento krásný večer uspořádat.  

Benefiční večer DDŠ 2023 byl díky pojetí moderátorky velmi zábavný. Smích se z publika ozýval od první minuty až do konce. Jednoduché to však pro Adélu Gondíkovou asi úplně nebylo. Scénář byl na poslední chvíli výrazně změněn kvůli hlasové indispozici zakladatelky a ředitelky DEJME DĚTREM ŠANCI Michaely Chovancové, kvůli které pouze šeptala, a nemohla tak hostům odprezentovat vše, co měla připravené a co by ráda řekla. Pěveckým vystoupením zpestřila večer úžasná Monika Absolonová. Hostům zazpívala čtyři písně, také bez nároku na honorář. Nádherně voňavé kytice jako poděkovaní pro dámy připravili v květinářství Kytky od potoka. K vystoupení Moniky Absolonové přidaly skvělé a velmi živé taneční vystoupení děti z dětského domova v Ústí nad Labem

V rámci benefičních večerů DEJME DĚTEM ŠANCI probíhá vždy dražba jednoho předmětu. Tím byl letos obraz Velké vítězství od výtvarníka Honzy Šádka, jehož motiv vzniknul k projektu Běhám pro děti 2023. Obraz se vydražil za 50 000 Kč a my mockrát děkujeme dražiteli!

Po oficiální části večera jsme se přesunuli do foyer divadla, kde probíhal tradiční raut, který pro naše hosty připravilo Ambiente Brasileiro ve spolupráci s Pizza Nuova a Pastacaffé Vězeňská. K rautu mohli hosté ochutnat vína od Vineyards Wine Importers. S nabídkou nealko nápojů nás podpořila Kofola a společnost Aquara. Lahodná káva v podání COFFEE EXPERTS je na všech našich akcích už samozřejmostí. Žádný raut se neobejde bez sladkých zákusků. Ty pro nás připravilo Cukrářství Viktoria. Díky YVES ROCHER jsme měli připravené pro dámy balíčky voňavé kosmetiky jako malé poděkovaní za podporu a spolupráci s DDŠ a zájem o práci, kterou s láskou již 12 let děláme. Děkujeme všem, kteří jste u toho s námi! 

Všechny fotografie si můžete prohlédnout ZDE.